Keurmerk Private Lease - ProLease

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

Keurmerk Private Lease

Wilt u ook gewoon genieten van autorijden en rekenen op duidelijkheid, zekerheid en flexibiliteit. ProLease heeft het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat u altijd verantwoord, veilig en vertrouwd een Private Leasecontract aangaat bij ProLease.

1. Eerlijke voorwaarden

De Algemene Voorwaarden zijn eerlijk, transparant en door het Keurmerk Private Lease tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.

2. Compleet product

Uw leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekering, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting. Bij ProLease is het altijd duidelijk wat er is inbegrepen in het leasecontract.

3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Door EDR Credit Services wordt, samen met ProLease, bekeken en beoordeeld hoeveel u wilt en verantwoord kunt betalen. Daardoor heeft u de zekerheid dat u de maandelijkse leasekosten de komende maanden kunt blijven betalen. Het keurmerk beschermt u tegen te hoge financiële lasten. Meer informatie over de financiële toetsing en acceptatie.

4. 14 dagen bedenktijd

Bij ProLease heeft u altijd 14 dagen bedenktijd voordat wij de auto definitief gaan bestellen. Want u moet een goede keuze kunnen maken en uiteindelijk zorgeloos kunnen genieten van uw leaseauto.

5. Zekerheid bij klachten

En komen wij er samen even niet of heeft u een klacht? Een onafhankelijke geschillencommissie geeft u de zekerheid en een eventueel geschil wordt snel opgelost.