Gratis haal- en brengservice zakelijk leasen bij ProLease! - ProLease

ProLease Onderhoud Service

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw auto in goede conditie blijft. Als berijder bent u verantwoordelijk voor het op tijd laten uitvoeren van kleine en grote onderhoudsbeurten. Controleer daarnaast zelf tussentijds met regelmaat het niveau van de vloeistoffen (oliepeil, ruitensproeiervloeistof en koelvloeistof). In de (digitale) handleiding van uw auto vindt u informatie over de frequentie en het type motorolie, die u tussentijds moet bijvullen.

Elektrische auto?

Heeft u een Tesla dan kunt u voor een Apk-keuring een afspraak maken bij Kwik-Fit. Voor regulier onderhoud en reparatie aan uw Tesla kunt u via de app van Tesla een Service aanvraag indienen.

Voor alle overige elektrische merken verzoeken wij u voor onderhoud, reparatie & apk een service-afspraak te maken bij uw merkdealer. Op dit moment kunt u hiervoor nog geen gebruik maken van de ProLease Onderhoud Service.

ProLease Onderhoud Service

Het periodiek onderhoud dient bij voorkeur uitgevoerd te worden bij een door ProLease geselecteerde reparateur. In de meeste gevallen geeft de boordcomputer van uw auto aan wanneer er onderhoud uitgevoerd dient te worden. Indien dit niet het geval is kunt u deze informatie terugvinden in het instructieboekje van uw auto.

Voor regulier reparatie en onderhoud maakt u gebruik van de ProLease Onderhoud Service. Bijkomend voordeel is dat uw auto op een locatie naar keuze wordt opgehaald en aan het einde van de dag aan u wordt afgeleverd op dezelfde locatie. Deze haal- en brengservice wordt kosteloos door ProLease verzorgd. U kunt een afspraak inplannen via bovenstaande afspraakplanner. Dit is niet mogelijk voor 100% elektrische auto's.

Onze reparateurs zullen uw auto alle aandacht en zorg geven, zodat u op een prettige en veilige manier gebruik kunt blijven maken van uw voertuig. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel ProLease op telefoonnummer 073-6487028.

Via de afspraakplanner kunt u ook aangeven of u een vervangende auto wenst. Let op: het is niet vanzelfsprekend dat vervangend vervoer gedekt is binnen uw leasecontract. Twijfelt u hierover? Bel ProLease op 073-6487023 of mail naar onderhoud@prolease.nl. Zijn er bepaalde zaken waar de reparateur extra aandacht aan dient te schenken of heeft u specifieke wensen? Maak dit kenbaar in het vrije tekstveld in de online afspraakplanner.

APK
Uw auto dient altijd wettelijk APK goedgekeurd te zijn. APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. De gebruiker van het voertuig is zelf verantwoordelijk voor het tijdig laten keuren van het voertuig. Op de website van het RDW vindt u meer informatie over de APK.