ProLease zoekt enthousiaste Lease Adviseur (Binnendienst)

Wil jij werken met de mooiste automerken, krijg jij een kick van het omzetten van warme leads naar een order en ben jij altijd op zoek naar hoe je de relatie met je klant verder kunt uitbouwen? Voor ons commerciële team zijn wij op zoek naar een Lease Adviseur (Binnendienst). Ben jij de commerciële en klantgerichte collega met kennis van leasing? Dan is ProLease op zoek naar jou!

Dit kan zomaar een dag zijn....

Als je ’s-morgens op kantoor komt, staat je espresso al klaar die je collega voor je heeft gehaald. Terwijl je je computer opstart, bespreek je de verrassende sportuitslagen van de avond ervoor en ga je aan de slag met je mailbox. De eerste telefoontjes komen daarna binnen en tussendoor heb je contact met jouw Accountmanager die onderweg is naar een van jullie gezamenlijke relaties.

Je gaat vervolgens aan de slag met de verschillende offerte aanvragen en werkt deze, na kort overleg met de operationele afdeling over de onderhoudscijfers, snel en secuur uit. Voor je het weet is het lunchtijd en vraagt jouw manager of je zin hebt om met hem te gaan lunchen in de brasserie beneden in ons kantoor. Na de heerlijke lunch plan je snel via de speciale app een afspraak in om deze week te gaan sporten samen met je collega’s in de fitnessruimte naast de brasserie. Komt dat even goed uit dat je hier gratis gebruik van kan maken, ook tijdens kantooruren.

Nu neem je contact op met de wagenparkbeheerder van een van de grote relaties om een aantal operationele zaken te bespreken. Als hierna de Accountmanager van zijn afspraak op kantoor komt, bespreekt hij met jou alle bijzonderheden en de vervolgacties. Dit wordt netjes vastgelegd in het bezoekverslag dat ook automatisch naar de Sales Manager wordt verstuurd. Voor je het weet nadert het einde van de dag en bekijk je de openstaande offertes in het systeem. Je pleegt een paar telefoontjes en weet op die manier toch maar 3 orders binnen te halen. Wat een mooie afsluiting van de dag.

Als Lease Adviseur bij ProLease ben je werkzaam als een echte relatiebeheerder en treed je direct in contact met ondernemers die op zoek zijn naar de beste oplossing voor hun mobiliteitsvraagstukken. Je communiceert, informeert en adviseert. Hierbij maak je gebruik van je eigen automotive kennis, de kennis van jouw collega’s en het netwerk dat ProLease de afgelopen 15 jaar heeft opgebouwd. Daarnaast breng je offertes uit en volg je deze op. Je draagt zorg voor de uitvoer van klantspecifieke leaseregelingen en vragen beantwoord je via telefoon en e-mail.

Wie ben jij?

Door jouw enthousiasme, ambitie en positieve instelling weet je anderen te inspireren en mee te nemen. Je krijgt geen stress van targets en deadlines, sterker nog, je bent op je best met een beetje druk op de ketel. In een dynamische omgeving kom jij echt tot je recht. Jouw authentieke persoonlijkheid en oprechte interesse maakt je een gewaardeerd persoon in relaties met anderen.

Wat breng jij verder mee:
  • een MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
  • minimaal 2 jaar werkervaring in een commerciële binnendienstfunctie, en als dat in de automotive en/of leasebranche is geweest dan zou dat helemaal gaaf zijn;
  • goede communicatievaardigheden;
  • ondernemend, ambitieus en resultaatgericht;
  • een prettige en collegiale persoonlijkheid, en een beetje humor wordt gewaardeerd.
Wat kun je van ons verwachten?

ProLease bied je een fascinerende en uitdagende baan met veel zelfstandigheid, binnen een enthousiast en collegiaal team, waarin je wordt gewaardeerd om je prestaties. Je groeit mee met de organisatie en ontwikkelt je tot een commerciële spin in het web. ProLease bied je volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast kun je bij ons natuurlijk rekenen op een prima beloning gebaseerd op jouw werkervaring en opleiding, met bijbehorende arbeidsvoorwaarden, zoals 2 uur per week (ook tijdens kantooruren) gratis gebruik maken van de fitnessfaciliteiten. Uiteraard behoort een thuiswerkdag altijd tot de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

ProLease, opgericht in 2005, is een universele autoleasemaatschappij gevestigd in ’s-Hertogenbosch maar onze klanten zitten echt overal. Dit doen wij vanuit ons gave kantoor aan de A2, ondertussen met ruim 30 enthousiaste collega’s. Het fundament van ProLease ligt in ‘anders kunnen en anders moeten doen’. Dat klinkt leuk maar hebben we toch echt wel laten zien door onze groei de afgelopen jaren. Met flexibele, klantgerichte oplossingen richten wij ons op klanten met een wagenpark tot 250 auto’s. ProLease is een platte organisatie. We werken allemaal op dezelfde verdieping en op vrijdagmiddag drink je gewoon een biertje met onze 2 directeuren. En je andere collega’s uiteraard, anders ben je snel uitgepraat.

Enthousiast geworden?

Reageer dan snel en stuur je CV met motivatiebrief naar joost.van.schaik@prolease.nl Als je nog vragen hebt over deze functie, mag je altijd contact opnemen met onze Sales Manager Joost van Schaik via 06-539 570 02.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.