ProLease kiest voor Moove - ProLease

ProLease kiest voor Moove

ProLease heeft voor Moove gekozen als nieuwe leverancier van haar telematica oplossingen. Met inmiddels ruim 8 jaar ervaring zocht ProLease naar een provider van telematica die betrouwbare data combineert met innovatie en een hoog serviceniveau. Met het oog op de ambitie om de beste leasemaatschappij van Nederland te worden, biedt ProLease haar klanten naast Operational- en Private lease, ook diverse aanvullende diensten aan. Denk hierbij onder andere aan Carsharing, Onderhoudssturing, Ritregistratie, Brandstofrapportage en innovatieve oplossingen om veiliger rijgedrag te stimuleren.

‘Er is veel besparingspotentieel wanneer de mogelijkheden van telematica goed benut worden. Steeds meer bedrijven vragen daarom om maatwerkoplossingen” aldus Shamir Mohuddy, Manager Business Development bij ProLease. “Om dit te kunnen bieden en nog beter, om de klantvraag te overtreffen, zochten we een partij met hetzelfde DNA als ProLease. Dit betekent ondernemend, innovatief en klantgericht. Na een uitgebreide pilot zijn we er volledig van overtuigd geraakt, dat Moove voor ons de juiste partij is. Daarnaast was de mogelijkheid tot integratie met softwareleverancier CarWise voor ons een grote pre”.

Heeft u interesse of vragen over de voordelen van telematica voor uw organisatie? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en wij zullen met plezier uw vragen beantwoorden.