ProLease ondersteunt stichting DON in haar belangrijke werk

06 juni 2023

ProLease is verheugd om, samen met onze gewaardeerde partner Renova, te kunnen melden dat zij samen hebben bijgedragen aan de realisatie en aflevering van een gloednieuwe leaseauto voor DON. Deze auto zal worden ingezet voor de directeur van de stichting, Floor Dijkgraaf, en zal haar ondersteunen bij haar belangrijke werk.

DON zet zich in voor een toekomst zonder diabetes type 1 (T1D). De stichting richt zich op het financieren van fundamenteel en klinisch onderzoek naar de genezing van deze chronische ziekte. Door de voortdurende inzet en toewijding van DON kunnen onderzoekers grote stappen maken in het lab en proberen ze genezing sneller dichterbij te brengen.

De nieuwe auto, een fraaie BMW X1, is een symbolisch gebaar van ProLease en Renova om de missie van stichting DON te ondersteunen. Deze auto zal Floor Dijkgraaf helpen om gemakkelijk en efficiënt naar haar afspraken met donateurs en partners, verschillende evenementen en belangrijke vergaderingen te reizen, waardoor ze zich kan blijven inzetten voor de strijd tegen diabetes type 1.

"We zijn verheugd om DON te ondersteunen bij hun nobele missie", zegt Paul den Ronden, Sales & Marketing Directeur van ProLease. "Door de bijdrage aan deze auto willen we niet alleen de directeur van de stichting ondersteunen, maar ook onze betrokkenheid tonen bij de gemeenschap en het bevorderen van maatschappelijk verantwoord ondernemen."

Renova, de vooraanstaande BMW en MINI-dealer in Midden-West-Brabant en Zeeland, heeft met trots de levering van deze hoogwaardige auto aan stichting DON verzorgd. Hun uitgebreide ervaring en sterke betrokkenheid bij maatschappelijke initiatieven hebben geleid tot deze waardevolle samenwerking.

Floor Dijkgraaf is zeer dankbaar voor de bijdrage aan haar nieuwe leaseauto. "Deze auto stelt me in staat om mijn werk effectiever uit te voeren en maakt het leggen en onderhouden van persoonlijk contact met onze donateurs veel gemakkelijker. Deze fijne auto helpt mij letterlijk en figuurlijk op weg om de boodschap van DON verder te verspreiden", zegt ze. "Ik wil ProLease en Renova hartelijk bedanken voor hun steun en vertrouwen in onze missie."

Met deze samenwerking bevestigen ProLease, Renova en DON opnieuw hun toewijding aan het bevorderen van positieve veranderingen in de samenleving. Samen streven ze naar een toekomst waarin diabetes type 1 niet meer bestaat.

Stichting DON - We just care for cure

Ruim 120.000 mensen in Nederland worden dag in, dag uit geconfronteerd met de enorme impact van diabetes type 1 op hun leven. Hun perspectief? Geen enkele kans op genezing. Je leest het goed: geen enkele kans om beter te worden. Diabetes type 1, live with it. Het zal de boodschap maar zijn die je krijgt over je kind van vijf.

Toch gaat er nog altijd, veel meer geld naar care dan naar cure. DON gaat maar voor één ding: volledige genezing van diabetes type 1. Daarom investeren wij in fundamenteel en klinisch onderzoek. Elke cent die aan DON gedoneerd wordt, gaat naar gerenommeerde laboratoria wereldwijd waar baanbrekend onderzoek wordt gedaan. Samen komen we dichter bij genezing maar onderzoek kost veel tijd en veel geld.

Steun DON in de strijd.
Stop diabetes type 1.
https://www.stichtingdon.nl