ProLease levert nieuwe auto’s voor Amber

06 april 2021

De afgelopen periode hebben ProLease en Amber de krachten gebundeld. Uit een uitgebreide marktverkenning is de directie van Amber tot de conclusie gekomen dat het aanbod van ProLease perfect aansloot bij de enorme groei ambities van Amber. Want naast Eindhoven, waar Amber is gestart, is ook Tilburg en Goirle een service area geworden. En sinds een paar weken is daar ook Den Bosch, waar ProLease is gevestigd, aan toegevoegd. Een service area is een stad waar de Amber binnen een uur voor je deur wordt afgeleverd. De klant mag de Amber na gebruik op iedere willekeurige openbare parkeerplek achterlaten. Om deze groei in het wagenpark te realiseren heeft Amber tientallen nieuwe BMW i3’s besteld.

Blauwe Ambers

De nieuwe Ambers geleverd door ProLease hebben naast de krachtige en toegankelijke kleur wit- oranje, ook de kleur blauw. Blauw symboliseert vertrouwen en loyaliteit, maar ook wijsheid en zelfverzekerdheid. En laat blauw nu ook net de kleur van ProLease zijn. Past perfect bij elkaar toch.

Wie is Amber?

Amber gelooft dat delen het nieuwe bezit is. Daarom heeft Amber een deelauto platform ontwikkeld met 100% duurzame auto’s. Sinds 2019 kan iedereen met Amber rijden. Hierbij maken ze gebruik van de BMW i3, die het gemak heeft van een stadsauto en de uitstraling die past bij zowel de zakelijke als particuliere klanten. Luxe, duurzaam en betrouwbaar.

Alle passie, knowhow en overtuiging komt samen in de Amber app. Gebruikers reserveren, starten, parkeren en laden er hun Amber mee op. Een tool die de klanten van Amber volledig faciliteert en ontzorgt. Want alleen als je 100% zekerheid hebt, alleen dan is ‘delen’ een volwaardig alternatief voor ‘hebben’. Op de achtergrond is de operationele zorg in goede handen van de specialisten bij ProLease.

Wij wensen alle gebruikers van de nieuwe Ambers heel veel veilige en plezierige kilometers toe.