Private Lease bij ProLease

19 oktober 2018

ProLease is sinds december trots bezitter van het Keurmerk Private Lease! Keurmerk Private Lease is een kwaliteitskeurmerk wat samen met de Consumentenbond is ontwikkeld om betrouwbaar, veilig en verantwoord een Private leasecontract af te sluiten. ProLease is tevens deelnemer geworden van het Keurmerk omdat het door de vele aanbieders voor consumenten niet gemakkelijk is om het kaf van het koren te scheiden, het Keurmerk biedt hierin uitkomst.

  • Omdat het vergelijken van aanbieders en aanbiedingen niet gemakkelijk is geeft ProLease u graag een aantal handige tips waar u op kan letten wanneer u op het punt staat een Private leasecontract af te sluiten:
  • Aanbiedingsprijzen zijn vaak gebaseerd op zogenaamde ‘instapmodellen’ met een lange levertijd, uw uiteindelijke keuze kan hiervan afwijken wat veelal ook zorgt voor een hogere leaseprijs.
  • Controleer altijd op basis van hoeveel schadevrije jaren de vanafprijs afhankelijk is. De meeste aanbieders bieden de auto alleen aan voor de ‘scherpe’ vanafprijs wanneer u meerdere (vaak 5 of meer) schadevrije jaren heeft opgebouwd, wanneer u minder schadevrije jaren heeft dan loopt de prijs al snel op.
  • Ook is het raadzaam om te kijken naar de hoogte van het eigen risico, deze kan flink hoog zijn om in aanmerking te komen voor de voordelige vanafprijs. Wanneer u dit wilt verlagen kost het u (uiteraard) al snel €10,- per maand meer.
  • Tevens raden wij u aan om de uitrusting van de aangeboden auto goed te vergelijken, de meerprijs van bijvoorbeeld metallic lak kost u, bij sommige aanbieders, al gauw €10,- per maand extra.
  • Sluit het leasecontract af bij een aanbieder met het Keurmerk Private Lease.

Mocht u hier interesse hebben in onze Private Lease deals klik dan hier.