Nieuwe MINI's voor trainees van Dimensys & Pernino Consulting

18 januari 2022

Vijftien nieuwe MINI's bezegelen de samenwerking tussen Dimensys, Pernino Consulting en ProLease. Een deal die tot stand is gekomen in nauwe samenwerking met onze partner Renova Waalwijk.

In onze eigen showroom in Den Bosch stonden de 15 MINI's fraai opgesteld voor de trainees. Na een kopje koffie met een Bossche bol, en een kort welkomstwoord van Paul den Ronden, kregen de trainees de sleutels overhandigd van hun nieuwe auto's. Namens ProLease lagen in de auto een mooie thermosbeker en paraplu, en Renova heeft de berijders voorzien van een tas met een fles champagne en informatie over de nieuwe auto.

Na de groepsfoto kregen de enthousiaste berijders allemaal uitvoerig en deskundig uitleg van de medewerkers van Renova over alle features van de nieuwe MINI's. Die ook nog eens heel gaaf bestickerd zijn in lijn met de kleur van de auto en de diverse zwarte accenten.

Wij willen Dimensys nogmaals danken voor deze mooie opdracht. En Eric Franken van Renova Waalwijk voor de wederom zeer plezierige samenwerking om deze aflevering tot een groot succes te maken.

Namens alle medewerkers van ProLease wensen wij de trainees heel veel dynamische en veilige kilometers toe.