Corona maatregelen - update - ProLease

Corona maatregelen - update

19 december 2021

ONZE DIENSTVERLENING BLIJFT ONGEWIJZIGD

Zaterdag 18 december heeft de Nederlandse overheid besloten een groot aantal aanvullende maatregelen te nemen n.a.v. de recente ontwikkelingen van het COVID-19 virus. Al onze medewerkers staan uiteraard nog steeds voor u klaar als u ons nodig heeft.

Hieronder treft u een kort overzicht aan van de belangrijkste veel gestelde vragen en antwoorden:

Bereikbaarheid

ProLease blijft gewoon bereikbaar op werkdagen van 08.00 - 17.30 uur via telefoon of e-mail:

T. 073 - 648 70 20
E. info@prolease.nl

Via prolease.nl kunt u ook altijd via de chat contact opnemen met een van onze medewerkers.

Ook uw vaste Accountmanager en/of Lease-adviseur blijven uiteraard zowel telefonisch als per e-mail normaal bereikbaar!

Levering nieuwe auto

De aflevering van nieuwe leaseauto's kan vooralsnog gewoon doorgaan. De leverende dealer neemt voorafgaand aan de verwachte leverdatum contact met u op voor het maken van een afleverafspraak, rekening houdend met de actuele richtlijnen vanuit het RIVM.


Occasions

Vanaf maandag 20 december is onze showroom gesloten tot vrijdag 14 januari. Uiteraard is onze online showroom wel gewoon open. Heeft u interesse in een occasion, neem dan contact met ons op zodat wij in overleg en in achtneming van de regels een proefrit kunnen inplannen. Telefoon 073 - 751 73 80.


Onderhoud

Vanuit de richtlijnen van het RIVM is het uitvoeren van onderhoud en reparatie aan uw leaseauto gewoon mogelijk.

ProLease biedt standaard de ProLease Onderhoud Service aan. Uw auto wordt in dit geval gratis gehaald op een door u aangegeven locatie en aan het einde van de dag weer gewassen op dezelfde locatie teruggebracht. Uiteraard werken onze servicepartners volgens de richtlijnen van het RIVM.

Plan hier direct online een afspraak in.


Bandenwissel

Vrijwel alle vestigingen van onze bandenfitpartners zijn nog geopend. Plan online heel eenvoudig uw afspraak voor uw bandenwissel of vervanging van banden.


Pech onderweg

De ProLease Alarmdienst blijft haar dienstverlening zo normaal mogelijk 24/7 uitvoeren. Hierbij staat de veiligheid van iedereen voorop! Houd hierbij rekening met de actueel geldende hygiƫnemaatregelen.

ProLease Alarmdienst: +31 (0)73 - 751 73 73


Schade

Heeft u schade aan uw leaseauto? Heel vervelend en hopelijk is alles goed met u! Schadeafhandeling is niet veranderd en meld iedere schade zo spoedig mogelijk bij ProLease. Onze schadeherstelpartners zijn gewoon geopend en zij hebben uiteraard ook de noodzakelijke hygiƫnemaatregelen getroffen.

T. 073 - 648 70 20