Collega Vincent deelnemer Amsterdam Dakar Challenge

08 november 2022

Afgelopen vrijdag is onze collega Vincent, samen met co-rijder Mark van Meersbergen, vertrokken om deel te nemen aan de Amsterdam Dakar Challenge. Een absolute klassieker onder de roadtrips, waar de deelnemers in een -liefst unieke- auto van Amsterdam naar Dakar rijden. Vincent en Mark rijden in een Nissan Patrol, de ideale auto voor een dergelijk groots avontuur. En naast avontuur staat de rally vooral ook voor het goede doel waar geld voor wordt ingezameld. Na afloop van de rally worden de deelnemende auto’s ook nog eens geveild en achter gelaten om gebruikt te gaan worden door de lokale bevolking.

Samen met de andere equipe, met de rijders Hans & Wim, vormen zij de 2 teams met de naam Olie&zo - Vouwwagenspecialist. Alle 4 de rijders komen uit Boxtel wat de challenge voor hun een extra drive geeft om de rally tot een succesvol einde te brengen. Daarom heet hun Facebook-pagina ‘Boxtel goes Dakar’ en daar kan iedereen de belevenissen van de mannen volgen.

Als ProLease ondersteunen wij dit mooie avontuur van Vincent uiteraard, niet alleen financieel, van harte.

Goede doel

De deelnemende teams halen geld op om meisjes naar school te laten gaan, omdat juist zij vaak vanwege geldgebrek stoppen met school. Scholing van meisjes is bewezen effectief voor de voortgang van een land! Er wordt geld ingezameld voor Stichting Hand to Hand om de studie van jonge vrouwen in Gambia te financieren. Zo hebben wij de kans op een diploma en kunnen ze een zelfstandig bestaan opbouwen.

Sponsoring

Ondanks de vele sponsorbijdragen die de mannen al hebben ontvangen, kunnen zij elke extra bijdrage natuurlijk heel goed gebruiken voor het mooie doel waar zij voor rijden. Want iedereen gunt de meisjes en jonge vrouwen in Gambia toch een mooie toekomst.

Ga snel naar de team-pagina van Vincent en Mark en kies jouw sponsorbedrag!!

Mede namens Vincent & Mark, en alle overige deelnemers, bedankt.