Alles over uw leaseauto in de nieuwe ProLease Berijder App

19 augustus 2021

ProLease Berijder App gelanceerd

Vanaf heden is de nieuwe ProLease Berijder App beschikbaar voor alle leaserijders van ProLease. De afgelopen periode is er hard gewerkt aan deze -volledig in ProLease huisstijl- ontwikkelde app.

Deze handige app biedt de leaserijder van ProLease alle actuele en relevante informatie over zijn/haar leaseauto. Van autogegevens, looptijd en contractdetails, fiscale waarde tot inzicht in tankingen en bekeuringen. Maar ook alle praktische informatie over wat te doen bij schade of pech onderweg.

Via de knop 'Berijdershandboek' heeft de gebruiker snel toegang tot alle overige praktische zaken, procedures en overige informatie van ProLease.

Met deze app kunt u daarnaast direct een onderhoud- of bandenwisselafspraak maken en heeft u bij calamiteiten gegarandeerd ons 24-uurs alarmnummer bij de hand. En als uw leaseauto via ProLease is verzekerd, is ook het internationale Verzekeringsbewijs (Groene kaart) digitaal beschikbaar in de app!

Alles binnen handbereik en eenvoudig terug te vinden in de ProLease Berijder App!

Downloaden en verificatie

De ProLease Berijder App is gratis te downloaden voor de leaserijders van ProLease, voor zowel Apple als Android gebruikers. Na het downloaden en opstarten van de app, volgt er een éénmalige verificatie. Zo weten wij zeker dat wij gegevens over uw leaseauto ook alleen met de juiste persoon delen. Deze verificatie gaat via het e-mailadres waarmee u bij ProLease als leaserijder bekend bent.

Download de app via de App Store of via Google Play.

Contact

Heeft u vragen over de ProLease Berijder App? Of lukt het niet om de app te installeren of gaat er iets mis in het verificatieproces? Laat het ons direct weten via servicedesk@prolease.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.