17e Circuitdag Stichting Against Cancer

22 juli 2021

Op woensdag 4 augustus 2021 doet collega Vincent Smits mee aan de 17e Circuitdag van de stichting Against Cancer. Tijdens de Circuitdag worden gezinnen waarvan een kind is getroffen door kanker de hele dag in de watten gelegd op het TT-Circuit van Assen. De kinderen mogen meerijden met snelle, exclusief en bijzondere voertuigen. Achterop motoren stappen, meerijden in Dakartrucks en legervoertuigen, of zelf een kart besturen. Er is de hele dag vertier voor de gezinnen.

Doelstelling

De doelstelling van Against Cancer is om een glimlach op het gezicht te geven aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker. Bijzonder aan deze stichting is dat er alleen met vrijwilligers wordt gewerkt. Niemand krijgt betaald voor zijn werkzaamheden voor de stichting.

Circuitdag

De Circuitdag op het TT-circuit van Assen was in 2005 het eerste evenement van de stichting. Deze dag is inmiddels landelijk bekend. Vanaf de eerste editie heeft de stichting deze speciale dag ieder jaar in de zomer herhaald. “Scheuren” in een Maserati of Ferrari met echte coureurs op het Circuit van Assen. Over het nabijgelegen militaire terrein crossen in een tankwagen of Dakartruck. Een helikoptervlucht maken, in een politieboot varen, vissen, zelf een kart besturen, spelletjes doen met de Politie, Brandweer, ANWB. Maar ook voor de kleintjes is er genoeg te doen: een draaimolen, springkussen, schminken, trapauto’s besturen, interactieve spelletjes doen.

Met de Circuitdag probeert de stichting geld op te halen om elk jaar met 40 gezinnen 4 dagen op reis te gaan. De reis is voor de gezinnen een bijzondere ervaring.

Donatie

De kosten van de reis bedragen per gezin € 1.500,-. Het sponsorgeld wat de coureurs binnenhalen is dan ook een belangrijke inkomstenbron voor de stichting.

Daarom vraagt Vincent aan iedereen die dat wil om hem voor zijn bijdrage aan deze dag te sponsoren. Veel mensen denken dat kleine bedragen niet helpen, maar dat is absoluut niet waar. Alle kleine bedragen kunnen ook flink optellen en voor elk bij elkaar gebrachte € 1.500,- kan een gezin mee op reis.

Klik hieronder op de link en doneer een bedrag op naam van Vincent Smits. Er kan ook anoniem gedoneerd worden.


Namens Vincent en alle kinderen en gezinnen, enorm bedankt voor uw donatie!!!!