Aflevering paardenkrachten

28 januari 2021

AFLEVERING VAN EEN NIEUWE AUTO VOOR ANNE MEULENDIJKS

Vandaag vond er bij het kantoor van ProLease in Den Bosch weer een leuke aflevering plaats. Deze keer een nieuwe auto voor Anne Meulendijks. Zij is een van de top dressuuramazones in Nederland, en ProLease is al een aantal jaren de (auto)sponsor van Anne. Zodat zij veilig op weg kan naar haar vele trainingen en wedstrijden, in zowel binnen- als buitenland.

Even voorstellen

Anne Meulendijks komt uit een paardengezin. Haar vader en moeder hebben altijd gereden en twee tantes hebben ieder een manege. Anne's jongere zus Lotte rijdt ook dressuur en zit in het B-kader Young Riders.

Anne Meulendijks werd verkozen tot KNHS Talent van het Jaar 2017. De 24-jarige dressuuramazone uit Heeze ontving de prestigieuze jaarprijs tijdens Jumping Amsterdam uit handen van Anky van Grunsven, ambassadrice van het KNHS Talentenplan en Maarten van der Heijden, technisch directeur van de KNHS. Anne volgde hiermee springamazone Sanne Thijssen (Sevenum) op.

In 2019 debuteerde Anne bij de Senioren. Op het EK in Rotterdam behaalde zij met MDH Avanti N.O.P. de Zilveren teammedaille.

Olympische Spelen

Anne is met MDH Avanti N.O.P. opgenomen in het Nederlands Olympisch kader dressuur Senioren. Zij is op dit moment in voorbereiding voor de spelen in Tokio, die hopelijk in de zomer van 2021 door kunnen gaan.

Om ervoor te zorgen dat Anne veilig op weg kan naar de trainingen en wedstrijden, heeft ProLease gezorgd voor het juiste vervoermiddel met voldoende paardenkrachten en ruimte voor al haar spullen.

Voor meer informatie over Anne, haar paarden en haar voorbereiding, bekijk dan haar website: mdhsporthorses.com

Namens alle medewerkers van ProLease, wensen wij Anne heel veel fijne kilometers in haar MINI Countryman.