ProLease zoekt gedreven Operationeel Inkoper

Heb jij een servicegerichte instelling, vind je het leuk om de verantwoordelijkheid te krijgen over het hele proces van inkoop van auto’s tot de aflevering en wil jij werken met de mooiste automerken? Voor ons Operations team zijn wij op zoek naar een Operationeel Inkoper. Ga jij secuur te werk en krijg jij energie uit het werken binnen een dynamische organisatie? Dan is ProLease op zoek naar jou!

Dit kan zomaar een dag zijn….

Als je ’s-morgens op kantoor komt, haal jij direct koffie voor je collega’s die al begonnen zijn met het verwerken van alle schademelding na de grote storm van de avond ervoor. Terwijl je je computer opstart, komt een collega al aangelopen met de vraag wat de levertijd is van een specifiek model. Door jouw kennis kan jij je collega direct van de juiste informatie voorzien. Hierna open je je mailbox om te kijken of je al reactie hebt gehad van een van de leveranciers waar je vorige week voor een van onze klanten 20 auto’s hebt besteld. De klant wil namelijk nog weten wat de verwachte levertijd is en of die ene optie nog beschikbaar is.

Je gaat hierna aan de slag met de financiële afwikkeling van een aantal nieuwe auto’s waarvan jij de inkoopfacturen hebt ontvangen. De facturen worden gecontroleerd en ingeboekt. Tussendoor krijg je een diverse vragen van de Sales collega’s over in bestelling staande auto’s. Na de lunch heb je overleg met je manager over het optimaliseren van een verschillende processen. Je hebt wat ideeën aangedragen die je graag wilt doornemen.

Na de lunch plan je snel via de speciale app een afspraak in om deze week te gaan sporten samen met je collega’s in de fitnessruimte op de begane grond. Komt dat even goed uit dat je hier gratis gebruik van kan maken, ook tijdens kantooruren. In de middag verwerk je nog een groot aantal mailtjes en neem je contact op met de wagenparkbeheerder van een van de grote relaties om een aantal operationele zaken te bespreken die zij gesteld heeft. Voor je het weet nadert het einde van de dag en bekijk je de openstaande taken in het systeem. Je pleegt een paar telefoontjes en bespreekt met een Accountmanager de status van de aflevering van een nieuwe auto van je favoriete merk. Wat een mooie afsluiting van de dag.

In deze veelzijdige functie heb jij de verantwoordelijkheid om binnen de Operations afdeling te zorgen voor een optimaal en efficiënt inkoopproces. Hierbij beoordeelt en verwerk je alle inkoopopdrachten van nieuwe leasecontracten en wikkel je deze financieel tot en met de inzet van leaseauto’s. Je communiceert, informeert en adviseert via telefoon en e-mail. Hierbij maak je gebruik van je eigen automotive kennis, de kennis van je directe collega’s en het netwerk dat ProLease de afgelopen 15 jaar heeft opgebouwd. Ervaring in leasing of automotive is een pre, maar affiniteit met auto’s heb je echt wel nodig in deze rol.

Wie ben jij?

Door jouw overtuigingskracht en onderhandelingsvaardigheden weet jij optimaal invulling te geven aan deze uitdagende rol. Je bent dagelijks op zoek naar de balans tussen kostenbeheersing en optimale invulling van onbezorgde mobiliteit voor onze klanten. Zo bestel je auto’s bij onze leveranciers en bewaak je het volledige back-order traject en sta je klanten en berijders te woord bij al hun vragen. Daarnaast zijn er nog tal van afwisselende taken op de Operations-afdeling waarbij jij je toegevoegde waarde kan leveren. Hierbij is uiteraard volop ruimte om te ontwikkelen en initiatief te tonen.

Wat breng jij verder mee:
  • een MBO+ werk- en denkniveau;
  • goede communicatie vaardigheden;
  • nauwkeurig en administratief goed onderlegd;
  • ondernemend, ambitieus en resultaatgericht;
  • een prettige en collegiale persoonlijkheid, en een beetje humor wordt gewaardeerd.
Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden je een uitdagende baan met veel vrijheden en zelfstandigheid. Je gaat werken binnen een enthousiast en collegiaal team, waarin je wordt gewaardeerd om je prestaties. Je groeit mee met de organisatie en ontwikkelt je tot een operationele spin in het web. Daarnaast geeft ProLease je volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Werken bij ProLease is uitdagend maar daar zetten wij graag iets tegenover. Naast uiteraard een goed salaris en 28 vakantiedagen, mag je 2 uur per week (in onze tijd) gebruik maken van de sportschool in het ProLease pand.

Wie zijn wij?

ProLease, opgericht in 2005, is een universele autoleasemaatschappij gevestigd in ’s-Hertogenbosch maar landelijk opererend. Dit doen wij ondertussen met ruim 30 enthousiaste collega’s. Het fundament van ProLease ligt in ‘anders kunnen en anders moeten doen’. Met flexibele, klantgerichte oplossingen richten wij ons op klanten met een wagenpark tot 250 auto’s. Vanuit onze merkwaarden kennis, schakelen, anders, klantgericht en energiek, weten wij klanten aan ons te binden en jarenlange relaties aan te gaan. Onze werksfeer kan je het best beschrijven als persoonlijk, betrokken, gedreven en trots.

Enthousiast geworden?

Reageer dan snel en stuur je CV met motivatiebrief naar ralph.van.den.bosch@prolease.nl. Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan contact op met Ralph van den Bosch op 06-52121765.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.